Brasserie du Lac

Restaurant - Ecailler - Glacier

Suggesties van onze chef Michel

Suggesties van onze Ecailler:

12 rauwe mosselen 10,00€

Voorgerechten

Tartaar van tonijn en kabeljauw, koriander, gember en limoen 22,00€
San Daniele ham met meloen 22,00€
Vitello Tonato 21,00€
Salade van scampis op oosterse wijze 21,00€

Vis

Teppanyaki van Tonijn, gemengde kruidensla, gebakken aardappeltjes 30,00€
Gestoomde sliptong, verse groeten van de markt 25,00€
Wilde doradefilet Royal, op zijn vel gebakken, sauce vierge, fricassee van Vergeten groenten 32,00€

Vleesgerechten

Ribstuk uit Ierland 2 pers 65,00€
Ossenhaas Simmenthal 34,00€
Saus naar uw keuze 4,00€
Varkenskoteletten iberico, Boschampignons en raapselder puree 29,00€

Pasta

Linguini met Verse Groenten 14,00€
Linguini met Tapijtschelpen 20,00€

Onze Zeeuwse mosselen « Golden »

Natuur 26,00€
Witte wijn 27,00€
Met look 27,00€
Witte wijn met room 28,00€
Look met room 28,00€
Ban het huis 29,00€

Kreeft uit onze visvijver

Op Belle-Vue wijze Canadeens op laatste minuut gekookt
prijs van de dag
(volgens gewicht)
Met look geroosterd
Geroosterd met Basilicum
Met groentjes
Indische Compagnie Inspiratie

Mezze van onze Ecailler - p/p: 78,00€

Selectie van oesters en schelpdieren, 1/2 kreeft, langoustines, wulken, reuzengarnalen “Royale”, inktvis en gemarineerde ansjovis, gefrituurde scampi’s, Zee-tartaar, Sla van artijok rivierkreeftjes