Brasserie du Lac

Restaurant - Ecailler - Glacier

Suggesties van onze chef Michel

Suggesties van onze Ecailler:

12 rauwe mosselen 10,00€
Zeeuwse platte n°3 (stuk) 4,50€
Zeeuwse platte n°5 (stuk) 5,50€

Voorgerechten

Tartaar van tonijn en kabeljauw, koriander, gember en limoen 22,00€
Risotto van Cantharellen en Toscaanse ham 23,00€
Gefrituurde scampi’s tartaarsaus 21,00€
Sint-Jacobsvruchten  
Met prei en grijze garnalen schaaldierencoulis 23,00€
Gekarameliseerd Witloof met truffelsnippers 23,00€

Vis

Teppanyaki van Tonijn met Balsamico azijn 30,00€
Gestoomde sliptong, verse groeten van de markt 25,00€
Rog, notenboter met kappertjes 27,00€
Sint-Jacobsvruchten  
Met prei en grijze garnalen schaaldierencoulis 35,00€
Gekarameliseerd Witloof met truffelsnippers 35,00€

Pasta

Linguini met Verse Groenten 14,00€
Linguini met Tapijtschelpen 20,00€

De Wildgerechten

Verse hazenrug 2 cvts 72,00€
Verse hazenfile Saus Harlekijn, Grand Veneur of pepersaus 36,00€
Gebraden fazant 2 cvts 58,00€
Suprème van fazant op Brabantse wijze of Fine champagne 29,00€
Jong everzwijn gebraad, mosterd met viooltjes, wintergarnituur 32,00€

Vleesgerechten

Ribstuk uit Ierland 2 pers 65,00€
Ossenhaas Simmenthal 34,00€
Saus naar uw keuze 4,00€
Eendenfilet met peer en zwarte peper uit Madagascar 29,00€
Choucroute Brasserie 27,00€
Choucroute Royale 2 pers 60,00€

Kreeft uit onze visvijver

Op Belle-Vue wijze Canadeens op laatste minuut gekookt
prijs van de dag
(volgens gewicht)
Met look geroosterd
Geroosterd met Basilicum
Met groentjes
Indische Compagnie Inspiratie

Mezze van onze Ecailler - p/p: 78,00€

Selectie van oesters en schelpdieren, 1/2 kreeft, langoustines, wulken, reuzengarnalen “Royale”, inktvis en gemarineerde ansjovis, gefrituurde scampi’s, Zee-tartaar, Zomergroenten met gerookte zalm