Brasserie du Lac

Restaurant - Ecailler - Glacier

Onze Chefkok Michel stelt u het Volgende voor:

Onze koude Voorgerechten

Tartare van zalm met verse kruiden 16,00€
Kalfshersenen met tartaresaus 13,00€
Rundercarpaccio met parmesaankrullen 17,00€
Licht gerookte zalm 21,00€
Tomaat met grijze garnalen (1 stuk) DP
Halve zeekreeft « Belle Vue » DP

Onze vleesgerechten

Runderfilet 21,00€
Tussenrib 24,00€
Dubbele tussenrib (2 personen) 56,00€
Onglet à l’échalote 22,00€
Bereide americain 19,00€
Rundertartaar naar uw wens bereid 19,00€
Kalfsniertjes à la Dijonnaise met gebakken aardappeltjes 23,00€

Onze Begeleiging

Nos sauces: Bearnaisesaus, choronsaus, groene peperroomsaus, pepersaus, archiducsaus, roquefortsaus, Dijonmosterdsaus, sjalot 4,00€
Beurre Maître d’Hôtel 1,00€
Groene salade 5,00€
Groene salade met tomaten 5,00€
Gemengde salade 5,00€
Salade met tomaten 5,00€
Groenteassortiment 8,00€
Extra portie frietjes, rijst of pasta 3,00€

Onze Warme Voorgerechten

Huisbereide kroketjes van grijze garnalen 1st: 8,50€
  2st: 17,00€
Huisbereide kroketjes van parmezaanse kaas 1st: 7,50€
  2st: 15,00€
Duo van parmezaan- en grijze garnaalkroket 16,00€
Gebakken oesterzwammen en petits-gris met lookboter 19,00€
Vissoep met rouille 13,00€
Scampi’s met knoflook 19,00€
Scampi’s in zachte kokos currysaus 19,00€

Onze Visgerechten

Kabeljauwhaasje op een bedje van prei en mousselinesaus 27,50€
Duo van gebakken sliptong ‘Meunière’ en bintjespuree 24,00€
Gebakken zeetong ‘Meunière’ (± 500 gr) DP
Kabeljauw gepaneerd met broodkruim en remouladesaus 26,00€
Gebakken zalmfilet op een bedje van wortelpuree en beure blanc saus, met bieslook 22,50€
Salade met grijze hand gepalde garnelen en frietjes DP
Tomaat met grijze hand gepalde garnalen (2 stuks), frietjes DP
Linguini met scampi’s en gerookte zalm 22,00€