100 Avenue du Lac - 1332 Genval
+32 (0)2 652 48 46
Du lundi au dimanche : 11h00 à 22h00

Welcome bij
Brasserie du Lac


UW VOETEN IN HET WATER ... WEL, BIJNA!

De ‘Brasserie du Lac’ heeft zich genesteld op de oevers van het Meer van Genval dat een absolute toeristische aanrader van het Waals-Brabant is, maar ook een fabelachtige plek voor wie graag wandelt en wenst tegelijk van verfijnde gerechten te smullen. De hoge en wijde ramen bieden een prachtig uitzicht op het Meer. Laat in het seizoen kunnen de wandelaars nog lekker van de ruime verwarmde terrassen genieten die u ontvangen op de randen van het water, beschut tegen de wind en juist tegenover onze Schaaldieren Bar. Zelfs in de winter met een helderblauwe hemel kan het aangenaam zijn omdat we ook plaids hebben voorzien ! Naast de betoverende troeven van de ideale ligging van de ‘Brasserie du Lac’ valt het mee dat deze unieke plek zonder enige moeite te bereiken is en dat u er gemakkelijk kunt parkeren.

Zowel voor een snelle lunch aan 17 € als voor een verfijnde uitgebreide maaltijd biedt Chef Michel Grenier gevarieerde Brasserie schotels aan die seizoensproducten op creatieve wijze combineren. Het 3- gangen menu aan 37 € ( keuze tussen 3 voorgerechten, 2 hoofdgerechten en 2 nagerechten) kan u ongetwijfeld ook verleiden.

 

Buiten, aan de Schaaldieren bar, kunt u rustig uw schaaldieren kiezen ( oesters en schelpdieren) die uitgestald liggen. Zeevruchtenschotels en alle andere schotels kunnen meegenomen worden.

‘s Namiddags tussen 14u30 en 18u00 (15h00 om 18h00 op zondag) kunt u van onze Tea-room dienst genieten met een mooie keuze van huisgemaakte nagerechten, ijsroom maar ook nog pannekoeken en Brusselse wafels. Liever zin in iets gezouten of wat pittiger? Dan, kan er een tomaat met garnalen, een uitsmijter, een Américain...besteld worden.

Kortom een uitgebreide aanbieding waarin uw wensen vervuld kunnen worden.

Specialiteiten :
* Tong Meunière - Gestoomde Koninklijke Kabeljauw
* Schaal en -schelpdieren Bar
* Ribstuk Ierse

De Brasserie du Lac is :

Brouwerij van het jaar 2017

logo GM 2

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en we raden u aan het gebruik ervan te accepteren om het meeste uit uw browsen te halen.
Ok Weigeren